Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Cyber Talkshow

21 november 2022 @ 10:00 - 11:00

hoe weet je zeker of jouw IT-dienstverlener #cybersecurity prioriteit geeft? Heb je een IT-dienstverlener en ga je ervan uit dat alles goed geregeld en veilig is? En hoe kan je hier zo zeker van zijn?
Vanuit de unieke en sfeervolle locatie Main Deck Studios, gaat De Cyber Talkshow dieper in op deze vragen en gaan we op zoek naar praktische oplossingen, waardoor jij je organisatie en personeel beter kan beschermen. Het online event zal op maandag 21 november van 10:00 tot 11:00 uur plaatsvinden en live gestreamd worden. Praat en stem mee met de diverse onderwerpen, want het is interactief!
Wie zien wij deze ochtend terug bij De Cyber Talkshow? Niemand minder dan Ewout Genemans zal als tafelvoorzitter in gesprek gaan met Erik de Jong (Cybersecurity Expert), Marcel de Boer (slachtoffer cyberaanval) en met Frank van den Ouden (Ondernemersvereniging Hoeksche Waard). Ieder met zijn eigen verhaal en expertise, alles om jou te informeren over cyberveiligheid bij het kiezen van een IT-dienstverlener!
Meld je gratis aan via deze link: https://cybernetwerkzhe.nl/cyber-talkshow/
De Cyber Talkshow is een initiatief van Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden.

Gegevens

Datum:
21 november 2022
Tijd:
10:00 - 11:00