Deze prijs is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en Gemeente Brielle op de kaart zet.

De jury, bestaande uit de wethouder economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging en een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business to business, zoekt

de ondernemer die zich in 2018 heeft weten te onderscheiden, een echte uitblinker.

Bent u of kent u de ondernemer die deze prijs verdient?

U kunt zich inschrijven of voorgedragen worden door de jury of door derden. Neem hiervoor contact op via 0181-471177 of grondgebied@brielle.nl. Uit alle inzendingen worden drie genomineerden bekend gemaakt in week 51.

De uitreiking van deze prijs vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst.

Wie kan deelnemen of voorgedragen worden?

Een ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en zijn of haar bedrijf gestart is in gemeente Brielle vóór 1 juni 2017. De voordracht kan schriftelijk of per mail worden ingediend naar eigen invulling en creativiteit en moet worden voorzien van contactgegevens en een motivatie conform onderstaande criteria.

De jury beoordeelt de inzendingen op kwalitatief ondernemerschap:

  1. Innoverend vermogen;
  2. Onderscheidend vermogen; 
  3. Voorziet in een behoefte;
  4. Pioniersmentaliteit;
  5. Benutten en creëren van kansen;
  6. Bijzondere prestatie(s);
  7. Levert een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven, het imago van Brielle (bv. creëren werkgelegenheid, o.g.v. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, toepassen duurzaamheid, lokale betrokkenheid of van lokale betekenis; lokaal en/of regionaal).