The Creative Design

Onze leden

Ondernemers Platform Voorne

De verbindende factor

Ons online ledenplatform is een handige online tool om lokale ondernemers met elkaar te verbindend en het bevorderen van het lokaal zaken doen. Lokaal zaken doen stimuleert de lokale economie en werkgelegenheid.

 

STEUN ELKAAR

DOE LOKAAL ZAKEN

Het aantal geregistreede bedrijven in het online ledenplatform is geen actueel overzicht van het aantal leden! Het registreren van je onderneming op onze online ledenplatform is geen verplichting, we raden het als bestuur wel aan.

The Creative Design

  1. Grafisch ontwerp
  2. »
  3. The Creative Design
Contact Information
Bedrijfsnaam: The Creative Design
Contact persoon: Daan Bubberman
Adres:
slagveld 56, 3231AP Brielle
Omschrijving:

The Creative Design realiseert website’s en grafische ontwerpen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij onderscheiden ons van de gevestigde orde door maatwerk te leveren aan onze klanten en de communicatie lijnen zo kort en direct mogelijk te houden. Wij staan voor no-nonsens service!

Telefoonnummer: 06 34689024

Vergroot

JE ONDERNEMERS BEREIK

Registreer je als lid van het OPV kostenloos in ons online platform en vergroot je ondernemers bereik.

Registreer u nu

Ik ben al lid van het OPV

Ik wil Lid worden van het OPV

Met het aanvinken van onderstaande selectie vakje gaat u akkoord met de online publicatie van de door u opgegeven gegevens binnen het ledenplatform. Het ledenplatform is voor iedereen toegankelijk! hoe wij omgaan met uw informatie vindt u terug in onze privacy & cookie verklaring.

De verbindende factor

Voor en door ondernemers

Postadres

Postbus 209, 3230 AE Brielle